| INTIMEnews
Επικαιρότητα

Εισαγγελέας ΜΟΔ: Κανένα ελαφρυντικό για Μίχο, μητέρα 12χρονης και «Μιχάλη»

Ισόβια στον καταδικασθέντα για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό «έδειξε» η πρόταση της εισαγγελέως της Εδρας. Εισηγήθηκε στους δικαστές να μην του αναγνωρίσουν κανένα ελαφρυντικό λόγω των ειδεχθών πράξεων για τις οποίες καταδικάστηκε
Protagon Team

Να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον καταδικασθέντα για βιασμό και μαστροπεία της 12 χρονης από τον Κολωνό, Ηλία Μίχο, στη μητέρα της ανήλικης (που καταδικάστηκε για εκβίαση) και τον αποκαλούμενο «Μιχάλη», φέρεται να πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Οσον για τους καταδικασθέντες «πελάτες» της ανήλικης, η εισαγγελέας φέρεται να τάχθηκε υπέρ της χορήγησης ελαφρυντικού για όσους έχουν άπαξ πράξη, σε αντίθεση με όσους έχουν αδίκημα κατ’ εξακολούθηση.

Αν η πρότασή της υιοθετηθεί από τους τακτικούς και λαϊκούς δικαστές, τότε ο βασικός κατηγορούμενος, Ηλίας Μίχος, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη για τον βιασμό της ανήλικης και επιπλέον 15 έτη για καθεμία από τις άλλες δύο κακουργηματικές πράξεις που κρίθηκε ένοχος (μαστροπεία, πορνογραφία, κατάχρηση ανηλίκου).