Φωτογραφία Αρχείου | Menelaos Myrillas / SOOC
Επικαιρότητα

Πώς θα κινηθούν τα μέσα σταθερής τροχιάς την Πέμπτη

Χωρίς ΗΣΑΠ η Αθήνα - Στάση εργασίας το βράδυ στον Προαστιακό - Τι θα ισχύσει για τις γραμμές 2 και 3 του Μετρό - Κανονικά οι πτήσεις
Protagon Team

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη οι πτήσεις στην χώρα μας παρά τις κινητοποιήσεις που είχε εξαγγείλει η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ).

Οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας είχαν ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας. Ωστόσο, το Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε παράνομη την απόφασή τους.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η Ομοσπονδία Συλλόγων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας ενημέρωσε τα μέλη της ότι οι εργαζόμενοι στην ΥΠΑ δεν μπορούν να συμμετέχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ και ότι η Ομοσπονδία προτίθεται να ασκήσει έφεση καθώς θεωρεί απαράδεκτη και λανθασμένη την παραπάνω απόφαση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας το τοπίο όσον αφορά την λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς ήταν θολό ως προς τις ώρες που θα λειτουργήσουν την Πέμπτη. Σε κάθε περίπτωση όμως το επιβατικό κοινό αναμένεται να ταλαιπωρηθεί στις μετακινήσεις του.

Αναλυτικά:

Στην απεργία συμμετέχουν δάσκαλοι και καθηγητές, γιατροί και νοσηλευτές δημόσιων νοσοκομείων.