Εικόνα από την καραμπόλα στην Εγνατία | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΒΟΥ
Επικαιρότητα

Εγνατία: Απίστευτη καραμπόλα 50 αυτοκινήτων με 13 τραυματίες!

Η πυκνή ομίχλη προκάλεσε τροχαίο με τρία αυτοκίνητα και στη συνέχεια το ένα όχημα έπεφτε πάνω στο άλλο. Η πυροσβεστική απεγκλώβισε τους τραυματίες, που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο της Κοζάνης
Protagon Team

Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή.

Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το απίστευτο αυτό περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής, όταν αρχικά σημειώθηκε ένα τροχαιο ατύχημα στην Εγνατία Οδό με εμπλοκή τριών ως τεσσάρων οχημάτων, ενώ στη συνέχεια -και λόγω της πυκνής ομίχλης που μείωνε δραματικά την ορατότητα- έπεσαν πάνω σε αυτά και πολλά άλλα οχήματα.

Στην καραμπόλα έχουν εμπλακεί πάνω από 50 οχήματα. Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής από την Κοζάνη για τον απεγκλωβισμό των επιβατών.

Η Εγνατία Οδός παραμένει κλειστή στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, ενώ στην περιοχή η ομίχλη εξακολουθεί να είναι πυκνή. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που κινούνται προς Δυτική Μακεδονία, Γιάννενα και Ηγουμενίτσα, από τη Βέροια προς Έδεσσα, Πτολεμαΐδα και κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού προς Κοζάνη.

Ανάμεσα στους εγκλωβισμένους στην καραμπόλα ήταν και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς, καθ’ οδόν για την Πρέσπα, για το θέμα με τον θάνατο εκατοντάδων πελεκάνων από τη γρίπη των πτηνών.