Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με αλεξίσφαιρο γιλέκο, συνοδεία αστυνομικών, κατά τη μεταγωγή του στο δικαστήριο | INTIMEnews
Επικαιρότητα

«Εγγαμος, χήρος και πατέρας ενός παιδιού» δήλωσε στο δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Η πλευρά του κατηγορούμενου για την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά, προσήλθε στο ΜΟΔ με αίτημα διακοπής, το οποίο και διατύπωσε αμέσως μετά την κλήρωση των ενόρκων. Η δίκη διεκόπη για τις 12 Απριλίου
Protagon Team

Για τις 12 Απριλίου διεκόπη η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021.

Η πλευρά του κατηγορούμενου προσήλθε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) με αίτημα διακοπής, το οποίο διατύπωσε αμέσως μετά την κλήρωση των ενόρκων.

Ο 34χρονος πιλότος οδηγήθηκε λίγο μετά τις εννέα το πρωί στη δικαστική αίθουσα και κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Δηλώνοντας «έγγαμος, χήρος και πατέρας ενός παιδιού» στο δικαστήριο, άκουσε στη συνέχεια το κατηγορητήριο από την εισαγγελέα της Εδρας.

Οι γονείς της 20χρονης Καρολάιν δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο. Εκπροσωπήθηκαν από τον δικηγόρο Θανάση Χαρμάνη και δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Ο κ. Κράουτς έχει κινητικά προβλήματα και αδυνατεί να μετακινηθεί. Η μητέρα της ήθελε πολύ να παρευρεθεί, αλλά οι γιατροί δεν της επέτρεψαν, για να μην κλονιστεί η υγεία της», ανέφερε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό και το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή για τη θανάτωση της σκυλίτσας της Καρολάιν.

♦ Διαβάστε: Η ώρα του δικαστηρίου για τον Αναγνωστόπουλο

Το Δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και τις τρεις γυναίκες δικαστές συμπλήρωσαν στην έδρα τέσσερις ένορκοι, δύο άνδρες και δύο γυναίκες.

Η δίκη, όπως προαναφέρθηκε, διεκόπη για τις 12 Απριλίου.