146
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σύμφωνα με το ανακοινωθέν παρουσιάζει ήπια συμπτώματα | Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ευχές Ερντογάν στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για ταχεία ανάρρωση

Protagon Team Protagon Team 25 Δεκεμβρίου 2021, 10:00
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σύμφωνα με το ανακοινωθέν παρουσιάζει ήπια συμπτώματα
|Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ευχές Ερντογάν στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για ταχεία ανάρρωση

Protagon Team Protagon Team 25 Δεκεμβρίου 2021, 10:00

Τις θερμές ευχές του προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για ταχεία ανάρρωση διαβίβασε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο υπουργός Υγείας της χώρας, δρ Φαχρετίν Κοτζά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της Παρασκευής.

Ο υπουργός μετέφερε στον Παναγιώτατο, ο οποίος παραμένει υπό παρακολούθηση σε κεντρικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, το ενδιαφέρον του προέδρου και του ίδιου προσωπικά για την πορεία της υγείας του και τον διαβεβαίωσε ότι οι Αρχές της χώρας βρίσκονται στο πλευρό του για ο,τιδήποτε και αν χρειαστεί.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξεδόθη, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη επικοινώνησε νωρίτερα και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι, ο οποίος του εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

Το ανακοινωθέν που εξεδόθη χθες Παρασκευή από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, αναφέρει ότι ο κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, εμφανίζει ήπια συμπτώματα ενώ η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...