Ο τόπος του εφιάλτη που έζησε η 33χρονη στα χέρια του 27χρονου βασανιστή της | INTIMEnews
Επικαιρότητα

Εφιάλτης στην Ομόνοια: Την βρήκαν γυμνή, δεμένη χειροπόδαρα και μαχαιρωμένη – Συνελήφθη Παλαιστίνιος

Οι 20 ώρες τρόμου για την 33χρονη από την Αλβανία στα χέρια του 27χρονου βασανιστή της, ο οποίος αφού τη βίασε, τη μαχαίρωσε, την έδεσε σε ένα κρεβάτι και την κλείδωσε στο δωμάτιο εγκαταλελειμμένου κτιρίου στην οδό Ξούθου
Protagon Team

Για τον βιασμό και άγριο βασανισμό 27χρονης Αλβανίδας σε διαμέρισμα-κολαστήριο στην Ομόνοια, κατηγορείται 27χρονος Παλαιστίνιος που συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας σε έλεγχο ρουτίνας της Ομάδας ΔΙΑΣ, στην οδο Σωκράτους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Δευτέρας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 27χρονο στη συμβολή των οδών Σωκράτους και Ξούθου και τον κάλεσαν για έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο ΑΤ Ομονοίας και να συλληφθεί για παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί εν ώρα περιπολίας άκουσαν μία γυναίκα να φωνάζει σε βοήθεια μέσα από εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Ξούθου.

Οι αστυνομικοί εισήλθαν στο κτίριο σπάζοντας το λουκέτο με το οποίο ήταν κλειδωμένη η είσοδος,  και στο εσωτερικό του βρήκαν την γυναίκα, σε άθλια κατάσταση, άγρια κακοποιημένη και  ακινητοποιημένη με υφασμάτινα δεσμά στα χέρια και τα πόδια της, ενώ έφερε τραύματα στο κεφάλι και από μαχαίρι στον μηρό της.

Οπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για 33χρονη από την Αλβανία, η οποία οδηγηθείσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας, υπέδειξε και κατήγγειλε τον 27χρονο Παλαιστίνιο για ξυλοδαρμό και βιασμό.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην Αστυνομία είχε συναντήσει τον 27χρονο τα ξημερώματα της Δευτέρας και συμφώνησε να πάει σπίτι του, προκειμένου να συνευρεθούν σεξουαλικά. Οταν όμως έφτασαν στο σπίτι του Παλαιστινίου, εκείνος άρχισε να την χτυπά, ενώ την ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις.

Στη συνέχεια η 33χρονη, σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή της, έχασε τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ο συλληφθείς για επικίνδυνη σωματική βλάβηαρπαγή, βιασμό και παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε την Τρίτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης στην 26ο Ανακριτικό Τμήμα Αθηνών.