Η Ελένη Τοπαλούδη | Intimenews
Επικαιρότητα

Δύο ανήλικες προσπάθησαν να βιάσουν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Τοπαλούδη

Το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν από την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας και πολύ κοντά στην κατοικία της
Protagon Team

Πολλαπλασιάζονται οι ενδείξεις ότι οι δύο κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είχαν επιθετική συμπεριφορά κατά νεαρών κοριτσιών.

Μαρτυρία στον ΑΝΤ1 από γονέα ο οποίος έπεισε τις παθούσες να απευθυνθούν στις Αρχές, αναφέρει ότι ο 23χρονος και ο 19χρονος άρπαξαν με τη βία δυο 17χρονα κορίτσια. Τα έβαλαν σε αυτοκίνητο και δεν τα άφηναν να φύγουν, ενώ τα οδήγησαν σε απόμακρο σημείο.

Οι νεαροί έλεγαν στα κορίτσια «πιείτε βότκα και θα σας μείνει αξέχαστη η βραδιά», αλλά τελικά τα άφησαν να φύγουν όταν τους αντιλήφθηκαν.

Το περιστατικό συνέβη δυο μέρες πριν από το έγκλημα σε βάρος της Τοπαλούδη και πολύ κοντά από το σπίτι της.

Η καταγγελία έρχεται στο φως έπειτα από την αποκάλυψη του βιασμού μίας 19χρονης κοπέλας ΑΜΕΑ από 23χρονο μαζί με τον 19χρονο δράστη της δολοφονίας της Τοπαλούδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ο 23χρονος αρνήθηκε τις βαρύτατες κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος του, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν την εισαγγελική και ανακριτική αρχή, οι οποίες και τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Εξηγήσεις θα δώσει και ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τοπαλούδη, αφού πρώτα μεταχθεί στη Ρόδο από τις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται.