H νέα υφυπουργός Εργασίας στην τελετή παράδοσης-παραλαβής | SOOC
Επικαιρότητα

Δόμνα Μιχαηλίδου: Πολλή δουλειά και να κερδίσω την εμπιστοσύνη των υπαλλήλων του υπουργείου

Ειδική αναφορά έκανε η νέα υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο θέμα των παιδικών σταθμών, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση Μητσοτάκη, «κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού»
Protagon Team

Η νέα υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, έφθασε λίγο πριν από τις οκτώ το πρωί στο κτίριο της οδού Σταδίου και στις πρώτες της δηλώσεις στάθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό του υπουργείου.

«Καταλαβαίνω ότι έχω ένα υπουργείο με ικανούς δημόσιους λειτουργούς που κάνουν με πολύ κέφι τη δουλειά τους και πρέπει να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους. Πρόκειται για λειτουργούς που κάνουν χρόνια τη δουλειά τους με τρομερή αξιοπρέπεια και πρέπει να με εμπιστευτούν. Εχω πολλή δουλειά να κάνω σε αυτό, πρέπει να μάθω καλά το υπουργείο μου και να κάνω τους ανθρώπους του να με εμπιστευθούν», τόνισε, σε μία δήλωση που θύμισε πολύ την αντίστοιχη που είχε κάνει η τέως υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, όταν είχε αναλάβει καθήκοντα και έπρεπε να γίνει αυστηρή (θυμηθείτε τη εδώ).

«Δεν έχουμε καθόλου χρόνο για χάσιμο. Εχουμε δουλέψει αρκετά τα θέματα της πρόνοιας», πρόσθεσε η κυρία Μιχαηλίδου, θέτοντας ως «απόλυτη προτεραιότητα» τη δημογραφική πολιτική με αιχμή -όπως είπε- το οικογενειακό επίδομα, «αλλά να σχηματίσουμε και σφαιρική πολιτική που θα βοηθά όλη την οικογένεια».

Ειδική αναφορά έκανε η νέα υφυπουργός στο θέμα των παιδικών σταθμών, επαναλαμβάνοντας τη δέσμευση Μητσοτάκη «κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού».