Επικαιρότητα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Το τηλεφώνημα του Ροδίτη σε γνωστό δικηγόρο – τι έδειξαν τα κινητά

Οι πρώτες κινήσεις των δύο προφυλακισθέντων για τον βασανιστικό θάνατο της φοιτήτριας. Την επομένη της δολοφονίας έκαναν σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου
Protagon Team

Νέα στοιχεία για τις κινήσεις των δύο νεαρών κατηγορούμενων στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, αμέσως μετά το έγκλημα στους Πεύκους, έρχονται στο φως από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ξεχωρίζει η επικοινωνία του 21 ετών Ροδίτη με γνωστό δικηγόρο της Ρόδου, ώρες μόλις αφότου είχε πετάξει μαζί με τον συγκατηγορούμενό του την άτυχη φοιτήτρια στα βράχια της παραλίας «Φώκια».

Στις 10:11 το πρωί της επόμενης ημέρας μιλούν ξανά στο τηλέφωνο, με τον νεαρό να ζητεί συμβουλές για το τι πρέπει να κάνει.

Την ίδια ώρα ο 19χρονος Αλβανός καλεί συνεχώς το τηλέφωνο γνωστού του προσώπου που αρχίζει από 6942. Οι συνομιλίες τους είναι συνεχείς και συγκεκριμένα έχουν καταγραφεί στις 8:12 το πρωί, στις  8:45, 11:07 και 13:12.

Μεταξύ τους δεν υπάρχει καμία επικοινωνία πριν ή μετά το έγκλημα. Περισσότερα στοιχεία αναμένονται από την έρευνα στις συνομιλίες που είχαν μέσω Μessenger.

Εν τω μεταξύ, η ανακρίτρια Ρόδου ζήτησε να εξεταστούν αμφότεροι στις φυλακές Γρεβενών από ψυχίατρο.