Η τραγουδίστρια Ελέτρα Λαμποργκίνι (αριστερά) και η αισθητικός Φλάβια Μπορζόνε, που ισχυρίζεται ότι το τεστ DNA απέδειξε πως είναι ετεροθαλείς αδελφές | Facebook/Flavia Borzone
Επικαιρότητα

DNA από καλαμάκι επιβεβαιώνει ότι γυναίκα είναι εγγονή του Λαμποργκίνι

Η αισθητικός Φλάβια Μπορζόνε ισχυρίστηκε σε ιταλικό δικαστήριο ότι είναι καρπός παράνομης σχέσης της μητέρας της με τον γιο του ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας – κάτι που ο ίδιος αρνείται
Protagon Team

Μια ναπολιτάνα αισθητικός ισχυρίζεται ότι είναι παράνομη γόνος της δυναστείας των σπορ αυτοκινήτων Λαμποργκίνι, και έλαβε κρυφά δείγμα DNA για να το αποδείξει. Η 35χρονη Φλάβια Μπορζόνε είπε στο δικαστήριο ότι η μητέρα της, τραγουδίστρια όπερας, είχε παράνομο δεσμό με τον Τονίνο Λαμποργκίνι, γιο του ιδρυτή της εταιρίας, Φερούτσιο Λαμποργκίνι.

Ο Τονίνο αρνείται τον ισχυρισμό, αλλά η Μπορζόνε κατέθεσε στους ιταλούς δικαστές ότι είχε προσλάβει ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να λάβει δείγμα DNA από μια από τις νόμιμες κόρες του, την Ελέτρα Λαμποργκίνι, τραγουδίστρια και influencer που εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Geordie Shore».

Σύμφωνα με του Times του Λονδίνου, ένας από τους ντετέκτιβ βρήκε ένα καλαμάκι που χρησιμοποίησε η τραγουδίστρια για να πιει έναν καφέ φραπέ, το οποίο ελέγχθηκε για DNA. Το τεστ απέδειξε «100%» ότι η Μπορζόνε και η 29χρονη Ελέτρα έχουν τον ίδιο πατέρα, ανέφερε ο δικηγόρος της, Σέρζιο Κουλιέρσι.

Η Μπορζόνε αντιμετωπίζει κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση στη δίκη που διεξάγεται στη Μπολόνια, μετά από αγωγή που ασκήθηκε από τον Τονίνο Λαμποργκίνι, ο οποίος κέρδισε μήνυση εναντίον της σε αστική υπόθεση επειδή έδωσε συνεντεύξεις, ισχυριζόμενη ότι ήταν ο πατέρας της.

Η Ροσάλμπα Κολόσιμο, τραγουδίστρια όπερας από τη Νάπολη και μητέρα της Μπορζόνε, ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Τονίνο σε μια στάση λεωφορείου όταν ήταν 17 ετών και ξεκίνησε σχέση μαζί του. Λέει ότι διέκοψε τη σχέση για να παντρευτεί, προτού εκείνος την πείσει να ξανασυναντηθούν και την αφήσει έγκυο.

Ο Τονίνο Λαμποργκίνι, που η Φλάβια Μπορζόνε ισχυρίζεται ότι είναι πατέρας της, μαζί με τρεις από τις τέσσερις αναγνωρισμένες κόρες του (Shutterstock/Gennaro Leonardi Photos)

Ο σύζυγος της Κολόσιμο συμφώνησε να αναθρέψει την Φλάβια ως κόρη του και όταν εκείνη μεγάλωσε, ανακάλυψε την πραγματική της καταγωγή. «Για πολύ καιρό, όταν η μητέρα μου και ο άντρας που νόμιζα ότι ήταν ο πατέρας μου μάλωναν, άκουγα τη μητέρα μου να λέει: “Μην εμπλέκεσαι, γιατί η Φλάβια δεν είναι η κόρη σου”», αποκάλυψε η Μπορζόνε.

Ο Τονίνο διευθύνει μια εταιρεία σχεδιασμού και ακινήτων πολυτελείας με την επωνυμία Tonino Lamborghini. Η εταιρεία σπορ αυτοκινήτων του πατέρα του πουλήθηκε από την οικογένεια Λαμποργκίνι τη δεκαετία του 1970 και τώρα ανήκει στη Volkswagen. Πέρυσι η εταιρεία έφτασε σε πωλήσεις ρεκόρ πάνω από 10.000 αυτοκινήτων και κυκλοφόρησε το Revuelto, το πρώτο ηλεκτρικό υβριδικό μοντέλο της.

Η Μπορζόνε ισχυρίζεται ότι το 2019 εντόπισε τον Τονίνο Λαμποργκίνι, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με τη μητέρα της, αλλά αρνήθηκε να κάνει τεστ DNA για να αποκαλύψει αν ήταν ο πατέρας της. Μέσα από τις σελίδες ενός ιταλικού κουτσομπολίστικου περιοδικού, η Μπορζόνε έκανε έκκληση για βοήθεια στην Ελέτρα Λαμποργκίνι, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, «Twerking Queen».

Η Μπορζόνε έγραψε: «Βάλε τον εαυτό σου στη θέση μου και βοήθησε με να πείσω τον πατέρα σου. Θέλω να του μιλήσω και να ανακαλύψω την αλήθεια». Η Κολόσιμο έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι «η κόρη μου έχει ξεκαθαρίσει, με το χέρι στην καρδιά, ότι δεν θέλει χρήματα – θέλει μόνο να μάθει την αλήθεια».