Στο «Μαμάτσειο Νοσοκομείο» της Κοζάνης ακόμη δύο ύποπτα κρούσματα |
Επικαιρότητα

Διακομιδές ύποπτων κρουσμάτων από το χωριό της καραντίνας

Ενας 74χρονος με βαριά συμπτώματα από το χωριό Δαμασκηνιά Κοζάνης, που από χθες είχε τεθεί σε καραντίνα, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, ενώ ακόμη δύο ασθενείς της περιοχής μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κοζάνης
Protagon Team

Σε Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης, με ειδικά διαμορφωμένο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ένας 74χρονος, ο οποίος παρουσίασε έντονα συμπτώματα και είχε τεθεί σε απομόνωση στο χωριό Δαμασκηνιά Κοζάνης, που βρίσκεται από τη Δευτέρα σε γενική καραντίνα.

Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο «Μποδοσάκειο Νοσοκομείο» Πτολεμαΐδας, έχουν γίνει εργαστηριακές εξετάσεις για κορονοϊό και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Την ίδια στιγμή, διακομίσθηκαν στο «Μαμάτσειο Νοσοκομείο» της Κοζάνης ακόμη δύο ύποπτα περιστατικά από την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, ένα από το Τρανόβαλτο Σερβίων και ένα από ιδιωτική κλινική της Κοζάνης.

Εν τω μεταξύ, με αφορμή τα τελευταία περιστατικά, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Σαραφίδης απηύθυνε έκκληση για άμεση προμήθεια αναλώσιμων υλικών που χρησιμοποιούνται στις διακομιδές υπόπτων περιστατικών.