Η σορός της 27χρονης Αναστάζια αναμένεται να μεταφερθεί στην πατρίδα της για την ταφή | INTIMEnews
Επικαιρότητα

«Δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός η δολοφονία της Αναστάζια»

Στον ανακριτή ο βασικός ύποπτος. Τι αποκαλύπτεται για τον τόπο του εγκλήματος και τη μεταφορά της σορού. Πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Protagon Team

Στον ανακριτή Κω οδηγείται το μεσημέρι της Τετάρτης για να απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, ο οποίος προς το παρόν συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία της αρπαγής του θύματος.

Ο αλλοδαπός επρόκειτο να δώσει εξηγήσεις, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που διορίστηκε από το δικαστήριο, Ζαφείρη Δρόσο, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, ωστόσο πήρε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που αρχικά ομολόγησε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ήταν μεθυσμένη –ομολογία την οποία όμως πήρε πίσω στη συνέχεια– κατηγορείται για αρπαγή της 27χρονης και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά παντός υπευθύνου. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, αλλά και του κλιμακίου του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και πλέον επικεντρώνονται στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Παράλληλα εξετάζονται και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον 28χρονο ομοεθνή σύντροφό της λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μega, η Αναστάζια δολοφονήθηκε μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, όχι μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός της.

«Μου κάνει εντύπωση η κατηγορία της αρπαγής, αφού η ίδια έχει πάει στο σπίτι με τη θέλησή της», σχολίασε σε δηλώσεις του στο κανάλι ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, που συμπλήρωσε:

«Το θέμα εδώ είναι πού έγινε το μοιραίο, στο πρώτο ή στο δεύτερο σπίτι; Αλλά όπου και να έγινε η μεταφορά του πτώματος ακόμα και 100 μέτρα, είναι απίθανο να μεταφέρθηκε από το ένα σπίτι στο άλλο από ένα άτομο μόνο. Το πιο πιθανό είναι η δολοφονία να έγινε στο δεύτερο σπίτι».

Σε κάθε περίπτωση, εκτίμησε, «δεν είναι υπόθεση ενός ανδρός η δολοφονία της 27χρονης, μην απορήσετε αν έχουμε και εκπλήξεις στην πορεία των ερευνών».