Η Αντέλ σε μία από τις συναυλίες της τουρνέ της, που συμπληρώνει πλέον σχεδόν τρία χρόνια | Shutterstock/Vytautas Kielaitis
Επικαιρότητα

Δακρυσμένη η Αντέλ: «Θα κάνετε καιρό να με ξαναδείτε»

Η δημοφιλής βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε διάλειμμα στην καριέρα της για αδιευκρίνιστο, αλλά μακρύ χρονικό διάστημα, τον προσεχή Νοέμβριο – και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει
Protagon Team

Η δημοφιλέστερη βρετανίδα τραγουδίστρια της τελευταίας δεκαετίας είναι εξοικειωμένη με τις διακοπές στην καριέρα της – μόνο που συνήθως δεν τις ανακοινώνει. Αυτή τη φορά είπε στους θαυμαστές της ότι δεν θα τους δει για «απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα», ανακοινώνοντας τα σχέδιά της για ένα «μεγάλο διάλειμμα» από τις ζωντανές εμφανίσεις.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, η 36χρονη λονδρέζα τραγουδίστρια ήταν εμφανώς συγκινημένη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου καθώς αποχαιρέτησε την ειδικά διαμορφωμένη υπαίθρια αρένα στο Μόναχο, χωρητικότητας 80.000 ατόμων τη βραδιά, όπου ξεκίνησε τις καθημερινές ζωντανές της εμφανίσεις στις 2 Αυγούστου.

Είπε τον περασμένο Ιούλιο ότι σχεδιάζει να κάνει «ένα μεγάλο διάλειμμα» αφού ολοκληρώσει μια τελευταία σειρά εμφανίσεων στο Λας Βέγκας τον Νοέμβριο. Αυτό είναι το τρίτο μπρέικ της καριέρας της. Το 2012 έμεινε εκτός στούντιο και συναυλιών για αρκετούς μήνες ώστε να γεννήσει το γιό της, ενώ το 2018 αποσύρθηκε για σχεδόν ένα χρόνο, μετά το διαζύγιό της από τον Σάιμον Κονέκι, ώστε να μεγαλώσει το γιό της χωρίς βοήθεια, ή εξωτερικές ενοχλήσεις.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν από θαυμαστές που παρακολούθησαν το σόου του Σαββάτου, η Αντέλ φαίνεται να λέει στο κοινό: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ που ήρθατε στο σόου μου απόψε, μαζί με όσους παρακολούθησαν και τα προηγούμενα σόου. Δεν είμαι η πιο άνετη ερμηνεύτρια, αλλά είμαι πολύ καλή και μου άρεσε πολύ που έκανα τουρνέ για σχεδόν τρία χρόνια τώρα – τη μεγαλύτερη σε διάρκεια της καριέρας μου».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι θα δώσει 10 ακόμα παραστάσεις στο Λας Βέγκας, που τις χρωστά από τις αρχές του χρόνου, όταν ήταν άρρωστη. «Η σημερινή θα ήταν η τελευταία μου παράσταση, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που απομένουν πέντε ακόμη εβδομάδες γεμάτες σόου». Ακολούθως, αρκετά συγκινημένη, ενημέρωσε τους φαν της ότι θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τις εμφανίσεις.

«Θα περάσει υπερβολικά μεγάλο διάστημα μέχρι να σας ξαναδώ και θα κρατώ την εικόνα σας και τον τρόπο που με κάνατε να αισθάνομαι αυτά τα τρία χρόνια στην καρδιά μου», είπε μπροστά στο εμβρόντητο κοινό της. «Θα φαντασιώνομαι αυτές τις βραδιές για όσο διάστημα χρειαστώ ξεκούραση. Τα τελευταία επτά χρόνια έχω χτίσει μια νέα ζωή και τώρα θέλω να τη ζήσω». Με εμφανή τη συγκίνηση στη φωνή της, πρόσθεσε ότι θα της λείψουν «τρομερά» οι θαυμαστές της.

Η Αντέλ, μια από τις κορυφαίες γυναικείες φωνές στη σύγχρονη μουσική, κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «30» τον Νοέμβριο του 2021. Θα ολοκληρώσει μια σειρά 100 συνολικά εμφανίσεων στην αίθουσα Colosseum του καζίνο και ξενοδοχείου Σίζαρ Πάλας του Λας Βέγκας τον προσεχή Νοέμβριο.

Η σταρ δεν φοβάται να κάνει διαλείμματα στην καριέρα της, καθώς παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής εδώ και πάνω από 15 χρόνια – ενώ παράλληλα ποτέ δεν έχασε τη στήριξη των μουσικοκριτικών, που διαχρονικά λατρεύουν τη μουσική και τη φωνή της. Εχοντας αντιμετωπίσει προβλήματα και προκλήσεις στη ζωή της –ανάμεσά τους και διαδικτυακό bullying όταν έχασε 47 κιλά για λόγους υγείας το 2020– η Αντέλ έχει χτίσει πλέον τις αντοχές της και ακολουθεί τους δικούς της ρυθμούς.