388
Ξενοδοχειακές μονάδες της Airotel Group και της Santikos Collection, τα θεμέλια της Capital H | CreativeProtagon

Capital H: Πώς η φιλοξενία γίνεται εμπειρία

Protagon Team Protagon Team 8 Απριλίου 2021, 17:45
Ξενοδοχειακές μονάδες της Airotel Group και της Santikos Collection, τα θεμέλια της Capital H
|CreativeProtagon

Capital H: Πώς η φιλοξενία γίνεται εμπειρία

Protagon Team Protagon Team 8 Απριλίου 2021, 17:45

«Ο κλάδος της  φιλοξενίας μετασχηματίζεται σε βάθος και με πολύ γρήγορους  ρυθμούς. Η  συνένωση δυνάμεων είναι το κλειδί για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχουμε μπροστά μας. Αυτό ακριβώς κάνουμε με μια άλλη οικογένεια ξενοδόχων δεύτερης γενιάς, συνδυάζοντας την εξειδίκευση με τη διορατική αντίληψη και προσφέροντας κορυφαίες λύσεις διαχείρισης, ώστε η Capital H να οδηγεί τα ξενοδοχεία σε μια νέα εποχή». Στα λόγια του Αλέξανδρου Βασιλικού, CEO της Airotel Group, αντικατοπτρίζεται ο πυρήνας της συμμαχίας με την Santikos Collection.

Η Capital H είναι μια νέα πλατφόρμα αμεσότερης συνεργασίας των δυο ομίλων, η οποία όμως ταυτόχρονα επιτρέπει στα δυο brand να διατηρούν τη μοναδικότητα και την ξεχωριστή ταυτότητά τους. Παράλληλοι δρόμοι, κοινός προορισμός. Η επιτυχία

Με κυρίαρχο εφόδιο την πολυετή εμπειρία, η Capital H παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες Hospitality Management, Hospitality Support Management and Hospitality Investment Management and Consulting σε όλο το φάσμα ξενοδοχείων, Resorts και Private Clubs, απευθυνόμενη σε ιδιοκτήτες και επενδυτές που αναζητούν ευέλικτες και αποδοτικές λύσεις για τις ανάγκες τους.

«Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την οικογένεια Βασιλικού. Δημιουργούμε από κοινού την ευκαιρία για να επανασχεδιάσουμε τη φιλοξενία με όρους αποτελεσματικότητας και μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας, παραμένοντας ταυτόχρονα απόλυτα αφοσιωμένοι στην απαράμιλλη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας και τον διαρκή εμπλουτισμό της εμπειρίας τους», αναφέρει από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Σαντίκος,  Managing Director Santikos Collection.

Η Capital H ξεκινάει τις δραστηριότητές της στην αγορά με τη διαχείριση 11 ξενοδοχείων, 850 δωματίων και με την εμπειρία 35 χρόνων πρωτοπορίας και διακρίσεων, σε ζητήματα καινοτομίας, βιωσιμότητας της φιλοξενίας, δια βίου εκπαίδευσης και ανάπτυξης, των δύο καταξιωμένων οικογενειών ξενοδόχων δεύτερης γενιάς που ενώνουν τις δυνάμεις τους. Μερικά από τα πρώτα υπό διαχείριση ξενοδοχεία είναι χαρακτηριστικές μονάδες των Santikos Collection και Airotel Group: Stratos Vassilikos Hotel στην καρδιά της Αθήνας, Princess Resort, Skiathos, ένα αυθεντικό family resort στη Σκιάθο, και Galaxy Hotel στην Καβάλα που προσφέρει ασύλληπτη θέα στην πόλη. Η συμμαχία ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την εμβέλεια και των δύο ομίλων ενώ παρέχει στους επισκέπτες μεγαλύτερη ποικιλία καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Οι συνεργατικές προσπάθειες και γνώσεις των δύο ομίλων θα επιφέρουν εξαιρετικές συνέργειες, όχι μόνο για τα δύο αντίστοιχα brand αλλά για τις επιχειρήσεις που θα ενταχθούν μελλοντικά στο χαρτοφυλάκιο της Capital H. Η επέκταση της εταιρείας μέσα στο χρόνο θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις του κλάδου να λειτουργήσουν μαζί για να εξελίξουν περαιτέρω την έννοια της ποιοτικής φιλοξενίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...