Ο Κώστας Σλούκας θα αποχωρίστηκε την κόκκινη φανέλα. Και τώρα θα φορέσει την πράσινη... | IntimeSports
Επικαιρότητα

Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ο Σλούκας

Για μία από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές της δεκαετίας κάνουν λόγο οι αναλυτές καθώς ο έμπειρος πόιντ γκαρντ έφυγε από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε στον αιώνιο αντίπαλο - Το ποσό του συμβολαίου του
Protagon Team

Από τον Πειραιά στο ΟΑΚΑ. Ο Κώστας Σλούκας που ανδρώθηκε μπασκετικά στον Ολυμπιακό και αγωνίστηκε σε αυτόν σχεδόν δέκα χρόνια (έχοντας κάνει τρεις διαφορετικές θητείες) υπέγραψε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Παναθηναϊκό.

Αυτή η κίνηση σηματοδοτεί μία από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές των τελευταίων ετών στο μπάσκετ ενώ σίγουρα θα προκαλέσει τα πάθη και από τις δύο πλευρές.

Ολα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης όταν έγινε γνωστό πως ο διεθνής γκαρντ αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ημέρες νωρίτερα.

Ο Σλούκας έμεινε ελεύθερος στην αγορά αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Φενέρμπαχτσε να ήταν -σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα- σε πρώτο πλάνο. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα προκειμένου να αποκτήσει τον 33χρονο άσσο προσφέροντας τριετές συμβόλαιο ύψους εννέα εκατομμυρίων ευρώ στο σύνολο.

Ο Κώστας Σλούκας συμφώνησε τελικά να φορέσει τα πράσινα σε μία κίνηση που από πολλούς ερμηνεύτηκε ως μία απάντηση σε εκείνη την μετακίνηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό το 2010.