Ο Στέφανος Κασσελάκης στη δήλωσή του για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών | ΥouTube/ΕΡΤ
Επικαιρότητα

Ανοιγμα Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ με Χάρη Δούκα και σύνθημα ανανέωσης στον ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάζοντας από τα γραφεία της Κουμουνδούρου το ομοφοβικό παραλήρημα του επανεκλεγέντος δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη Δικαιοσύνη να κάνει επιτέλους τη δουλειά της
Protagon Team

Ανοιγμα στο ΠΑΣΟΚ – ειδικά για τον Δήμο της Αθήνας- και σύνθημα ευρείας ανανέωσης στον ΣΥΡΙΖΑ περιελάμβανε η πρώτη δήλωση του νεοεκλεγέντος προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελακη για την ετυμηγορία της κάλπης των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

«Πρέπει να κάνουμε αυτό που είπε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανανέωση, χθες. Αύριο χρειάζεται ανανέωση. Αύριο χτίζουμε την νέα προοδευτική παράταση. Θα αναδείξουμε νέα πρόσωπα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσελάκης, δηλώνοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «είναι ανοικτό σε όλα τα πρόσωπα που θέλουν να προσφέρουν».

«Η Αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να είναι ένα ζήτημα των τελευταίων δύο μηνών πρέπει να είναι ένα ζήτημα διαρκές. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μεγάλη παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας.  Μία από τις ευθύνες που αναλαμβάνω προσωπικά, είναι να χτιστεί τα επόμενα χρόνια αυτή η παρουσία στον κοινωνικό ιστό της χώρας», πρόσθεσε και έδωσε σύνθημα ανανέωσης στην Κουμουνδούρου:

«Αρχίζουμε από αύριο την μεγάλη ανανέωση και την μεγάλη εμψύχωση του ανθρώπινου δυναμικού μας, η οποία πλέον είναι επιτακτική ανάγκη».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι  «οι σκέψεις μου είναι με τους Ελληνες που μεταφέρονται από το Ισραήλ στην πατρίδα τους», για να περάσει στο σχόλιο για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών:

«Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μια νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο. Το βλέπετε σε πολλές περιπτώσεις, το βλέπετε και στη Θεσσαλία, όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλες απώλειες  Θα είμαστε στο πλευρό του Κουρέτα. Στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές υποψηφιότητες υπερίσχυσαν. Ο Ιωακειμίδης στην Αττική έλαβε τη δεύτερη θέση, ήταν τιμή μου να τον στηρίξω».

«Ευχαριστώ τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον εξαιρετικο αγώνα που έδωσε στην Αθήνα. Είναι και ο Χάρης Δούκας, δύο εξαιρετικές υποψηφιότητες  στην Αθήνα», θέλησε να σημειώσει σε ένα σαφές άνοιγμα προς το ΠΑΣΟΚ, για να συμπληρώσει: «Ολοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα κατά του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος παρά τα πέντε χρόνια διακυβέρνησης έχασε ποσοστά».

Στο σχόλιό του τέλος για το νέο παραλήρημα Μπέου στην επινίκια δήλωσή του στον Βόλο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρκέστηκε να ζητήσει από τη Δικαιοσύνη «να κάνει επιτέλους τη δουλειά της».

«Δεν έχω πολλά να πω. Φανερώνουν πολλά από μόνα τους. Θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη επιτέλους να κάνει τη δουλειά της», είπε στη σχετική αναφορά του.