| INTIMEnews
Επικαιρότητα

Ανεστάλη η κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ λόγω εμπλοκής στο κύκλωμα εκβιαστών

Συνδικαλιστές αμφότεροι στο υπουργείο Πολιτισμού. Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του υπουργείου ότι τίθενται σε αναστολή καθηκόντων
Protagon Team

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας δύο μελών του ΠΑΣΟΚ -αμφότεροι συνδικαλιστές του υπουργείου Πολιτισμού-  λόγω εμπλοκής τους στην υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Κατά πληροφρίες πρόκειται για μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, γραμματέα του Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕ ΥΠΠΟ και πρώην πρόεδρο ΠΟΕ ΥΠΠΟ και τον αναπληρωτή γραμματέα του Τομέα Πολιτισμού του Κινήματος, γραμματέα Ομοσπονδίας Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ.

«Λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικώς, μέχρι το πέρας της ποινικής διαδικασίας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση από το υπουργείου Πολιτισμού για τους εμπλεκόμενους στην πολύκροτη υπόθεση υπαλλήλους του -ανάμεσά στους και μία υψηλόβαθμη της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Αττικής, Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και Κυκλάδων- ο οποίοι τέθηκαν σε αναστολή καθηκόντων.