Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλά στη Σπάρτη | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής/D.IOANNOU
Επικαιρότητα

Ανδρουλάκης: «Ασέβεια προς τον ελληνικό λαό να προτείνουμε από τώρα πρωθυπουργό»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε διμέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν βρει «κοινό τόπο»
Protagon Team

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι δεν θα δείξει «καμία ανοχή σε φαινόμενα παρακμής» για το δικαίωμα της εντολής που του δίνει το Σύνταγμα.

«Δεν υπάρχει πρωθυπουργός-άγνωστος Χ», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, υποστηρίζοντας ότι «θα ήταν ασέβεια προς τον ελληνικό λαό να προτείνουμε από τώρα πρόσωπο, χωρίς να έχει εκφράσει την επιθυμία του στην κάλπη».

Μιλώντας την Κυριακή σε κομματική εκδήλωση στην Σπάρτη ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έκανε σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «εμείς, στο ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται να δείξουμε ανοχή στα φαινόμενα παρακμής και να προτείνουμε για πρωθυπουργό έναν από τους “πρωταγωνιστές της απαξίωσης των θεσμών και της ελληνικής κοινωνίας”».

Στη συνέχεια θέλησε, όπως είπε, να στείλει ένα «καθαρό μήνυμα» και υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι, «το βράδυ των επόμενων εθνικών εκλογών το ΠΑΣΟΚ θα εγγυηθεί τη νέα αλλαγή, την αλλαγή της κοινωνικής αξιοπρέπειας, την αλλαγή της κοινωνικής δικαιοσύνης που θα κάνει κάθε πολίτη να είναι ισότιμος απέναντι στη Δικαιοσύνη -και όχι να βλέπει αδικία για τους πολλούς και στήριξη πάντα των συμφερόντων των λίγων».

Συνέχισε εξαπολύοντας διμέτωπη επίθεση σε Μητσοτάκη και Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν βρει «κοινό τόπο».

Τέλος, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι παρόμοιες δηλώσεις έχει ξανακάνει και παλιότερα, αλλά τώρα προκάλεσαν «ταραχή» και ότι η «εγχώρια διαπλοκή βρίσκεται σε “vertigo”, διότι ο ελληνικός λαός θα δείξει μηδενική ανοχή στο σύστημα Μητσοτάκη».