Ο 72χρονος με προτεταμένο το όπλο ενώ έχει εισβάλει στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας | YouTube
Επικαιρότητα

Αμετανόητος ο δολοφόνος του 39χρονου στην Κυπαρισσία – πήρε τον δρόμο για τη φυλακή

Στην απολογία του ο 72χρονος έκανε λόγο για «ζήτημα τιμής» και φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή. «Τώρα που σε σκότωσα, πάρε τηλέφωνο στην αστυνομία. Που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις…», φώναζε στο θύμα!
Protagon Team

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 72χρονος που εκτέλεσε εν ψυχρώ τον 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος «Γερμανός» στην Κυπαρισσία έπειτα από λογομαχία για έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας.

Ο 72χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία, παραιτήθηκε από το δικαίωμα νομικής εκπροσώπησης και στην απολογία του εμφανίστηκε αμετανόητος, κάνοντας λόγο για «ζήτημα τιμής»!

Κατά τη μεταγωγή του στην Εισαγγελία, έγινε δεκτός με έντονες αποδοκιμασίες. «Φονιά, ξεφτιλισμένε», φώναζε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί.

Νωρίτερα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία ακόμη μαρτυρία για το πόσο αδίστακτος και κυνικός ήταν τη στιγμή που πυροβόλησε τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος.

«Τώρα που σε σκότωσα, πάρε τηλέφωνο στην αστυνομία. Που θα μου πεις εμένα ότι με γράφεις…», φώναζε, κραδαίνοντας το όπλο του εγκλήματος.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο συνταξιούχος-εκτελεστής κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τη φυλακή.