Η Κυριακή Γρίβα και ο συλληφθείς για τη δολοφονία της έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων Θανάσης Κουρέλης σε παλαιότερη φωτογραφία τους | INTIMEnews
Επικαιρότητα

Αγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν και απέβαλε μετά από χτύπημα του δολοφόνου της

Η πληροφορία που μετέδωσε η ΕΡΤ επιβεβαιώθηκε από τον πατέρα της δολοφονηθείσας. Η ίδια είχε κάνει τότε λόγο για έκτρωση, στη συνέχεια όμως γονείς και φίλοι αντιλήφθηκαν ότι η διακοπή της κύησης δεν ήταν δική της επιλογή. Την Πέμπτη η κηδεία της
Protagon Team

Σε μία ακόμη σοκαριστική αποκάλυψη για τον τρόμο που ζούσε στα χέρια του (μετέπειτα) δολοφόνου της η 28χρονη Κυριακή στους Αγίου Αναργύρους προέβη η ΕΡΤ το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στο μεσημβρινό της δελτίο ειδήσεων η δημόσια τηλεόραση, και οι οποίες επιβεβαιώνονται από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της 28χρονης, η κοπέλα πριν από περίπου δύο χρόνια είχε μείνει έγκυος από τον 39χρονο, αλλά απέβαλε έπειτα από χτυπήματα που της κατάφερε, σε ένα ακόμη περιστατικό άγριας κακοποίησης με θύτη τον μετέπειτα δολοφόνο της.

«Είχε μείνει έγκυος πριν από περίπου 2-3 χρόνια. Μας το είχε ανακοινώσει, είχαν μιλήσει με αυτόν και υποτίθεται ότι το ήθελε. Αλλά στο τέλος μας είπε ότι έκανε έκτρωση. Δεν μου είπαν ότι τη χτύπησε. Τη χτυπούσε συνέχειά αυτός.

»Και μετά κατάλαβα ότι την είχε χτυπήσει και έχασε το παιδί. Για να μη μας πει τι είχε γίνει μας είπε ότι έκανε έκτρωση. Για να αποφύγει να μας στενοχωρήσει το πήρε πάνω της», δήλωσε ο πατέρας της Κυριακής στο protothema.gr.

Οπως εξάλλου έγινε γνωστό, η κηδεία της Κυριακής που έπεσε νεκρή από το χέρι του πρώην συντρόφου της, μπροστά από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, θα γίνει την Πέμπτη.