Ο Μπέντζαμιν Κίο σε φωτογραφία του 2010, με τη μητέρα του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και την αδελφή του, Ράιλι | REUTERS/Nikki Boertman/File Photo
Επικαιρότητα

Αυτοκτόνησε ο μοναδικός εγγονός του Ελβις Πρίσλεϊ

Ο 27χρονος Μπέντζαμιν Κίο ήταν γιος της μοναδικής κόρης του βασιλιά του ροκ εντ ρολ, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και είχε τρία ακόμα αδέλφια
Protagon Team

Αυτοκτόνησε, σε ηλικία 27 ετών, ο μοναδικός εγγονός του Ελβις Πρίσλεϊ, γιος της κόρης του, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Ο Μπέντζαμιν Κίο βρέθηκε νεκρός στο Καλαμπάσας, κοντά στο Λος Αντζελες, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ της μητέρας του Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, αυτοπυροβολήθηκε.

Ο μάνατζερ Ρότζερ Γουαϊντινόφσκι δεν έδωσε πληροφορίες σχετικά με τον θάνατό του λέγοντας ότι η μητέρα του, το μοναδικό παιδί του Ελβις από τον γάμο του με την ηθοποιό Πρισίλα, ήταν «συντετριμμένη και απαρηγόρητη».

«Το λάτρευε αυτό το αγόρι. Ηταν η μεγάλη της αγάπη», είπε ο Γουαϊντινόφσκι και πρόσθεσε ότι η Λίζα Μαρί «προσπαθεί να παραμείνει δυνατή» για τις κόρες της.

Ο Κίο εμφανιζόταν σπάνια δημοσίως αλλά οι λιγοστές φωτογραφίες του δείχνουν ότι έμοιαζε πολύ στον παππού του.

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η οποία έχει άλλα τρία παιδιά, έχει περιγράψει την ομοιότητά του με τον πατέρα της ως «απλά απίστευτη».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, ο Κίο ήταν μουσικός, ο οποίος είχε κάνει κάποιες εμφανίσεις ως ηθοποιός και είχε παραστεί στην 40ή επέτειο από τον θάνατο του Ελβις στην έπαυλή του στο Μέμφις, το 2017.