Επικαιρότητα

Εξεταστική για Πολάκη και Ξανθό «υπόσχεται» ο Αδωνις Γεωργιάδης

«Εύχομαι να μην δω τον Πάνο Καμμένο στην φυλακή» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Protagon Team

«Ξαφνικά και σύντομα» βλέπει εκλογές ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης.

Σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» μάλιστα, απαντά σε όσους τον αποκαλούν «συναρχηγό» του Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει σε συναρχηγίες και συμπληρώνει: «Αρχηγός μου είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτός κάνει κουμάντο, εγώ εκτελώ».

Ο κ. Γεωργιάδης προειδοποίησε ότι εφόσον η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση θα διενεργήσει Εξεταστική για τη θητεία του Παύλου Πολάκη και του Ανδρέα Ξανθού στο υπουργείο Υγείας. Προφανώς η αντιπαράθεσή του, ιδίως με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, έχει πάρει διαστάσεις προσωπικής βεντέτας, καθώς θεωρεί ότι οι τωρινές έρευνες και καταγγελίες στρέφονται εναντίον του, επειδή ο ίδιος είχε διατελέσει υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στη συνέντευξή του, αποκλείει την παραμικρή εμπλοκή υπουργού στο θέμα της Novartis, ενώ σημειώνει ότι είναι τόσο περήφανος για τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας «που όσο περισσότερο ο κ. Τσίπρας με λάσπη και ψεύτικες διαρροές προσπαθεί να μου προκαλέσει ζημία τόσο περισσότερο κερδίζω σε ψήφους».

«Εύχομαι να μην δω τον κ. Καμμένο στη φυλακή», τονίζει κατά τα άλλα με νόημα για τον υπουργό Αμυνας και την υπόθεση με τη συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.