| Menelaos Myrillas / SOOC
Επικαιρότητα

Αδωνις Γεωργιάδης: «Οι τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά»

Την κατάσταση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε –με μια μικρή δόση χαιρεκακίας– ο υπουργός Εργασίας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, περιγράφοντας τους καβγάδες με πρωταγωνιστές τους Σκουρλέτη, Πολάκη, Παπαδημούλη, Φίλη, Τζουμάκα, Κασσελάκη κ.λπ.
Protagon Team

Τη δραματική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις διαφωνίες, τους καβγάδες και τις απειλές να εκδηλώνονται πλέον δημόσια και να προμηνύουν μια διάσπαση του κόμματος που ήταν στην εξουσία της χώρας για σχεδόν πέντε χρόνια, σχολίασε και περιέγραψε με τον δικό του τρόπο –μέσω Twitter δηλαδή– ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Εργασίας, βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης, με ανάρτησή του, ουσιαστικά κατέγραψε τις αντεγκλήσεις μεταξύ κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 24ωρα, εκτιμώντας μάλιστα ότι το τέλος δεν είναι μακριά.

«Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης, για να συνεχίσει «ταγκάροντας» τους ενδιαφερόμενους: «Ο Πάνος Σκουρλέτης λέει ότι ο Παύλος Πολάκης διέδιδε αντιεπιστημονικές απόψεις (βλ. ιβερμεκτίνη κ.λπ.), ο Πολάκης απάντησε ότι ο Σκουρλέτης είναι ανεπάγγελτος κ.λπ. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη και ο επίσημος υποστηρικτής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μωραΐτης, τον ειρωνεύεται γράφοντας για τα 44 σπίτια του, που όταν τα λέγαμε εμείς, ήμασταν λαϊκιστές. Ο Τζουμάκας είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι φυτευτός και διαπλεκόμενος και ο Νίκος Φίλης ζήτησε “σεβασμό στη διαφορετική απόψη…”. Ο δε Κασσελάκης αποδεικνύεται ότι την εποχή του Αντιμνημονίου, το οποίο καβάλησε τότε ο Αλέξης Τσίπρας για να γίνει Πρωθυπουργός, ήταν φανατικά με το Μνημόνιο, ψήφιζε Σαμαρά και αγωνιούσε μήπως κερδίσει ο Τσίπρας και βρεθούμε εκτός ευρώ…».

»Οπως και να το δει κανείς, οι τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι κοντά».