Η δούκισσα του Σάσεξ με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' | REUTERS/Phil Noble/Pool
Επικαιρότητα

Μέγκαν και Ελισάβετ Β’ για πρώτη φορά μαζί

Εναν μήνα μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, η δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της δίπλα στη βασίλισσα της Αγγλίας. Οχι μόνο στάθηκε πολύ καλά, αλλά έδειξε ότι μεταξύ τους έχουν μια ιδιαίτερα καλή χημεία. Και αυτό το αναγνώρισε ο βρετανικός Τύπος
Protagon Team

Είκοσι έξι ημέρες μετά τον λαμπερό γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον βρετανικό Τύπο.

Η Μαρκλ, που πλέον έχει τον τίτλο της δούκισσας του Σάσεξ, αποδείχτηκε ότι έχει ιδιαίτερα καλή χημεία με την βασίλισσα, όπως επέλεξε να προβάλλει με ένα λογοπαίγνιο η Mirror.

Τα ίδια στιγμιότυπα, αλλά με πιο ψύχραιμα σχόλια επέλεξαν και οι Times.Η βασίλισσα και η Μαρκλ εγκαινίασαν επίσημα τη Mersey Gateway Bridge, μια νέα γέφυρα με διόδια πάνω από τον ποταμό Μέρσι, η οποία είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομών στη Βρετανία τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια η βασίλισσα και η δούκισσα του Σάσεξ ταξίδεψαν στο Τσέστερ για να εγκαινιάσουν ένα συγκρότημα που έχει βιβλιοθήκη, θέατρο και κινηματογράφο.

Η Μέγκαν παντρεύτηκε τον εγγονό της βασίλισσας στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου.

Αργότερα μέσα στη χρονιά η Χάρι και η σύζυγός του θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία, στα νησιά Φίτζι, Τόνγκα και στη Νέα Ζηλανδία.