Ο Κώστας Κατσίκης σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στη Βουλή. Οπου τυπικά είναι σύμμαχος με 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν την παραπομπή του | Alexandros Michailidis / SOOC
Επικαιρότητα

Ο Κατσίκης βρίζει τους 16 του ΣΥΡΙΖΑ: «Είναι ετεροφοβικοί – κορόιδευαν τον ελληνικό λαό»

Σε μια ακόμη απόδειξη του πόσο παράδοξη είναι η κυβερνητική συμμαχία των ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, ο βουλευτής των τελευταίων πέρασε στην αντεπίθεση μετά τις απίστευτες δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας και παιδοφιλίας
Protagon Team

«Δεν υπήρξα ομοφοβικός ούτε σκοταδιστής και δεν έχω να εξετάσω καμία θέση και στάση μου. Ήμουν ξεκάθαρος και δεν παίρνω τίποτα πίσω». Ο Κώστας Κατσίκης των Ανεξ. Ελλήνων επιμένει στη δική του πραγματικότητα. Για μια ακόμη φορά λέει ότι τα λεγόμενά του παρερμηνεύτηκαν και παραποιήθηκαν –από τα μέσα ενημέρωσης που ως γνωστόν φταίνε για όλα, δια πάσα νόσον κλπ–, ισχυρίζεται ότι ουδέποτε εξίσωσε τους ομοφυλόφιλους με τους παιδόφιλους στην Ολομέλεια κατά τη συζήτηση της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και απαντά στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ζήτησαν την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας για αυτήν ακριβώς την απίστευτη τοποθέτησή του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Κατσίκης κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι παραποίησαν τις δηλώσεις του για να «κατασκευάσουν ειδήσεις», όπως είπε, και ισχυρίστηκε ότι «βιώνει τη δικτατορία του διαφορετικού».

Την Τετάρτη, μία ημέρα μετά τα όσα είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ στη Βουλή για την παιδοφιλία και την ομοφυλοφιλία, 16 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (οι περισσότεροι προερχόμενοι από την τάση των 53+) έστειλαν επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ζητώντας την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Κληθείς να σχολιάσει αυτή την εξέλιξη ο κ. Κατσίκης είπε πως « 16 ετεροφοβικοί προστάτες της κονότητας ΛΟΑΤΚΙ, λεσβιών, γκέι, τρανσέξουαλ, ζητάνε από τον Πρόεδρο της Βουλής την παραπομπή μου».

Οπως είπε, δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της σχετικής επιστολής, ούτε όμως και την ύπαρξή της, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει τη βασιμότητά της, αλλά ούτε τι ζητούν οι 16.

Δήλωσε όμως ότι «αυτοί που κατέθεσαν την επιστολή κορόιδευαν τον ελληνικό λαό».

Τέλος, μιλώντας για τη συνεργασία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι, «το ότι σε κάθε πράγματα συνεργαζόμαστε σε κάποια πράγματα που υποχρεωνόμαστε, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διαφωνούμε σε άλλα».

Το θέμα βέβαια είναι ότι μιλάμε για μια κυβερνητική συμμαχία μεταξύ ανθρώπων που βρίζονται πλέον στα τηλεοπτικά παράθυρα. Ο κ. Κατσίκης συγκυβερνά με βουλευτές όπως η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Θοδωρής Δρίτσας, η Αννέτα Καββαδία, ο Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος και ο Νίκος Παρασκευόπουλος, που υπέγραψαν το αίτημα παραπομπής του. Αυτούς θεωρεί ότι «κορόιδευαν» τον ελληνικό λαό; Και τι λένε οι ίδιοι;