Επικαιρότητα

Λεβέντης: Ο «Ρουβίκωνας» είναι σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι όχι μόνο ανέχεται αλλά και υποδαυλίζει τη δράση της οργάνωσης
Protagon Team

Τη δράση του Ρουβίκωνα μετά και το τελευταίο επεισόδιο στην ισραηλινή πρεσβεία, καυτηρίασε το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, φτάνοντας μάλιστα να χαρακτηρίσει την οργάνωση «ένα είδος σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει τις βρωμοδουλειές»!

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Λεβέντης επεσήμανε παράλληλα ότι από την πλευρά της κυβέρνησης «δεν υπάρχει μόνο ανοχή, αλλά και υποδαύλιση».

«Ενώ τους είχαν συλλάβει, ο Βούτσης έδωσε εντολή να τους αφήσουν ελεύθερους» πρόσθεσε, παραπέμποντας στην εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στη Βουλή το περασμένο καλοκαίρι.

«Υπάρχει εντολή κάλυψης και έχει την ευθύνη ο Τσίπρας», ανέφερε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων. Αποκάλυψε επίσης ότι είχε λάβει πρόσκληση από τον αρχηγό της αστυνομίας και τον Νίκο Τόσκα, να πάει στο υπουργείο να ενημερωθεί. Ο κ. Λεβέντης όπως είπε, απάντησε ότι «αν δεν συλλάβουν τον “Ρουβίκωνα”, δεν πάω και μου απάντησε ότι προσπαθούν».

«Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ψήφους από κάτι τρελούς τους αφήνει να εκτρέπονται για να λέει και σε αυτό το κοινό ότι σας ανεχόμαστε» τόνισε μεταξύ άλλων .

Μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξει εκτίμησε ότι θα γίνουν εκλογές μέσα στο 2018.