Η Κένταλ Τζένερ έλαμψε και στις Κάννες. Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στον χώρο της μόδας | Photo by Claudio Lavenia/Getty Images/Ideal Images
Επικαιρότητα

Η Κένταλ Τζένερ εκθρόνισε τη Ζιζέλ από την κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων

«Ζιζέλ, τέλος!». Ετσι θα μπορούσε να περιγραφεί η νέα κατάσταση στη μόδα βάσει της λίστας του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. Αυτή η τρόπον τινά ιστορική εξέλιξη αντικατοπτρίζει και μια γενικότερη αλλαγή: δεν έχει σημασία μόνο η πασαρέλα αλλά και αυτή των... social media
Protagon Team

Η Βραζιλιάνα Ζιζέλ, ηλικίας 37 ετών, που ήταν η «βασίλισσα» του Forbes από το 2002, έπεσε στη δεύτερη θέση φέτος με απολαβές στα 17,5 εκατομμύρια δολάρια.

H Ζιζέλ Μπύντχεν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο το καλοκαίρι του 2016 (Photo by Lars Baron/Getty Images)

Η Κρίσι Τέιγκεν είδε το όνομά της να φιγουράρει για πρώτη φορά στην κατάταξη του Forbes καθώς βρέθηκε στην τρίτη θέση με απολαβές 13,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η 31χρονη Τέιγκεν, σύζυγος του τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ, έχει επίσης έντονη παρουσία στο Twitter και το Instagram.

«Με τη βοήθεια των social media, παρουσιάζονται μεγαλύτερες ευκαιρίες για να δημιουργήσεις το δικό σου περιεχόμενο και να χρησιμοποιήσεις τη δική σου φωνή» δήλωσε ο Ιβαν Μπαρτ, πρόεδρος του IMG Models στο Forbes.