Με ένα τέτοιο δώρο είναι σίγουρο ότι τα 65α γενέθλια του Βλαντίμιρ Πούτιν θα τού μείνουν αξέχαστα γιατί ο άνθρωπος που έκανε το δώρο είναι και αυτός στ’ αλήθεια αξέχαστος.
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι χάρισε στον φίλο του Βλαντίμιρ Πούτιν μια παπλωματοθήκη που δείχνει τους δύο τους, ευτυχώς μόνο σε χειραψία. Πίσω τους στο φόντο είναι το Κολοσσαίο και το Κρεμλίνο.
Την παραγγελία επιβεβαίωσε ο οίκος Lenzuolissimi στο Instagram.
Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι ο Μπερλουσκόνι ταξίδεψε ο ίδιος στο Σότσι, στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, για να δώσει το δώρο του στον κολλητό του.
Μεταξύ καλών φίλων, όπως είναι οι δύο τους, τέτοια δώρα δεν είναι παρεξηγήσιμα.
Η καλή σχέση, γράφει η Daily Mail, δεν περιορίζεται σε φιλικό επίπεδο, αλλά έχει προχωρήσει και σε πολιτικό, καθώς ο Μπερλουσκόνι ήταν από αυτούς που υπερασπίστηκαν τη Ρωσία έναντι της επιβολής κυρώσεων για το θέμα της Ουκρανίας.
Λίγο χρόνια νωρίτερα, με την απομάκρυνση του Μπερλουσκόνι από τη πρωθυπουργία το 2011 και την προσωρινή απαγόρευση να εμπλακεί στην πολιτική, ο Πούτιν ήταν από αυτούς που στήριξαν τον Μπερλουσκόνι και μάλιστα επισκέφθηκε στην Ιταλία για να τον δει.
Το ότι ο ένας είναι μακριά από την εξουσία και ο άλλος, ο ρώσος πρόεδρος, μάλλον έχει ριζώσει σε αυτήν, δεν αλλοίωσε τη σχέση τους, οπότε αυτά τα χοντρά «αντρικά» αστειάκια με τα δώρα πιο πολύ ενισχύουν τη σχέση τους.
Η έμπνευση του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα, ενδέχεται να είναι από το δώρο που έκανε ο Πούτιν στον Μπερλουσκόνι: το κρεβάτι στο οποίο ο Σίλβιο έκανε σεξ με το κολ-γκερλ Πατρίτισα Ντ’Αντάριο – σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίστηκε η ίδια.
Ο Μπερλουσκόνι πρέπει να ενθουσιάστηκε τόσο με το δώρο ώστε αυτό κυριάρχησε σε μια κουβέντα που έκανε με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.
Ο αμερικανός ηθοποιός και ακτιβιστής είχε συναντήσει τον ιταλό πρωθυπουργό το 2011 για κάποια ανθρωπιστικά προγράμματα, αλλά εντυπωσιάστηκε από το ότι άλλο θέμα κυριάρχησε στη συζήτηση. Εξάλλου δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προτιμά να μιλά για αμαρτωλά κρεβάτια παρά για την ανθρωπιστική κρίση στο Νταρφούρ.