H φωτογραφία που ανάρτησε η Σελένα (δεξιά), δίπλα στη φίλη της, δότρια του νεφρού | Instagram
Επικαιρότητα

Η Σελένα Γκόμεζ και η μάχη με τον Λύκο

Η 25χρονη τραγουδίστρια πάσχει από το αυτοάνοσο νόσημα του Λύκου και ανακοίνωσε ότι θέλει να ξεκουραστεί για τους επόμενους μήνες του τρέχοντος έτους. Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε από το νοσοκομείο μετά την μεταμόσχευση νεφρού [Εικόνες]
Protagon Team

Η Σελένα Γκόμεζ απείχε αρκετό καιρό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πέρυσι γιατί έπασχε από κρίσεις πανικού, άγχος και κατάθλιψη. Η ίδια δήλωσε ότι τα προβλήματα ψυχικής υγείας που ακόμη την ταλαιπωρούν είναι μια παρενέργεια της ασθένειας του Λύκου με την οποία έχει διαγνωστεί. 

Σε σχετικής δηλώσεις της στο People, η τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της, καθώς και την κατανόησή τους, αφού με απόφασή της ακύρωσε τις συναυλίες που θα έδινε σε αρκετές περιοχές, στο πλαίσιο της τελευταίας περιοδείας της.

Εν τω μεταξύ, μετά το σχετικό δημοσίευμα της Σελένα Γκόμεζ, δημιουργήθηκε στο Twitter το hashtag #GetWellSoonSelena, με τους φίλους της νεαρής τραγουδίστριας και ηθοποιού, να αποθέτουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή της στη σκηνή.