275
| YouTube/ Reuters / CreativeProtagon

Ο Τραμπ μπλοκάρει την ταινία «The Apprentice», με ήρωα τον ίδιο

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2024, 15:16

Ο Τραμπ μπλοκάρει την ταινία «The Apprentice», με ήρωα τον ίδιο

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2024, 15:16

Πρέπει να δούμε τι θα συμβεί τον επόμενο μήνα, έγραψε η Corriere della Sera, ωστόσο «το αμφιλεγόμενο φιλμ ‘‘The Apprentice’’, το οποίο αφορά την απαρχή της καριέρας του Ντόναλντ Τραμπ, παρουσιάστηκε στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών και εξόργισε το περιβάλλον του πρώην προέδρου» οδηγείται στις αίθουσες. Μάλιστα κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

Το «The Apprentice» σκηνοθέτησε ο Ιρανός (και πολιτογραφημένος Δανός) Αλι Αμπάσι. Τον Τραμπ υποδύεται ο Σεμπάστιαν Σταν, διάσημος από τη σειρά «Gossip Girl» και από τις ταινίες της Marvel για τον «Captain America», ενώ τον «διαβολικό» δικηγόρο Ρόι Κον υποδύεται ο Τζέρεμι Στρονγκ, διάσημος από τη σειρά «Succession».

Ο Κον, συνέχισε το ιταλικό μέσο, ήταν μια απίστευτη, αρνητική φιγούρα των ΗΠΑ από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου και μέχρι τις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Αυτός βοήθησε τον Τραμπ να γίνει ο άνθρωπος που όλοι πλέον γνωρίζουμε. Ηταν αδίστακτος. Τελικά πέθανε από AIDS το 1986, χωρίς όμως να παραδεχθεί την ομοφυλοφιλία του – εξάλλου «η ομοφυλοφιλία τότε ήταν εντελώς δύσπεπτη στους ακροδεξιούς κύκλους, στους οποίους ο Κον εκινείτο».

Η ταινία τιτλοφορήθηκε έτσι από την τηλεοπτική εκπομπή του Τραμπ τη δεκαετία του ’00. Η προβολή της στις αίθουσες δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αφού η καμπάνια του υποψηφίου προέδρου των Ρεπουμπλικανών προσπαθεί να την μπλοκάρει με κάθε τρόπο.

«Οι πλέον ενοχοποιητικές για τον Τραμπ σκηνές του φιλμ είναι δύο: ο υποτιθέμενος βιασμός της πρώην συζύγου του Ιβάνα Τραμπ, τον οποίο αρχικώς είχε παραδεχθεί η ίδια, ανακάλεσε όμως στη συνέχεια, και οι επεμβάσεις λιποαναρρόφησης στις οποίες υποβλήθηκε ο μεγιστάνας εκείνα τα χρόνια».

Σκηνή από την ταινία, που παρουσιάζει τον νεαρό και φιλόδοξο Τραμπ ως «μαθητούδι» στις μπίζνες (YouTube)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...