318
H σύλληψη του παιδεραστή μετά από επιχείρηση που έστησε ο γνωστός influncer με τη βοήθεια του πατέρα του κοριτσιού με το οποία μιλούσε ο 43χρονος | Youtube

ΕΔΕ για βίντεο γνωστού youtuber με τη σύλληψη 43χρονου παιδεραστή

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2024, 19:08
H σύλληψη του παιδεραστή μετά από επιχείρηση που έστησε ο γνωστός influncer με τη βοήθεια του πατέρα του κοριτσιού με το οποία μιλούσε ο 43χρονος
|Youtube

ΕΔΕ για βίντεο γνωστού youtuber με τη σύλληψη 43χρονου παιδεραστή

Protagon Team Protagon Team 30 Ιανουαρίου 2024, 19:08

Τη σύλληψη ενός 43χρονου που επιδίωξε ερωτικό ραντεβού με ένα 13χρονη κορίτσι κατέγραψε σε βίντεο ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ένας από τους πλέον γνωστούς influencer και youtuber με πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους στα κοινωνικά δίκτυα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο αποτυπώνεται η παγίδα που έστησαν οι δημιουργοί του σε συνεργασία με τον πατέρα του κοριτσιού, στον παιδεραστή, ο οποίος μετέβη από την Πάτρα στον Πειραιά προκειμένου να συνευρεθεί με την 13χρονη, στην οποία προηγουμένως έστελνε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου.

Η ιδέα να παγιδευτεί με αυτόν τον τρόπο ένας παιδεραστής και ολόκληρη η επιχείρηση να καταγραφεί σε βίντεο και να μετατραπεί σε διαδικτυακό περιεχόμενο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό (ειδικά στις ΗΠΑ) αλλά πολλές φορές φαίνεται ότι τέτοιες απόπειρες ακροβατούν στα όρια της νομιμότητας.

Γι΄ αυτό, παρά την επιτυχία που γνωρίζει το βίντεο (δείτε το στο τέλος του κειμένου), διατάχθηκε άμεσα έρευνα από τη ΓΑΔΑ για να εξακριβωθεί αν οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί δρούσαν σύμφωνα με τα καθήκοντά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα το συγκεκριμένο βίντεο όπου εμφανίζονται οι αστυνομικοί να συλλαμβάνουν τον 43χρονο μετά από επικοινωνία που είχαν με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, προκάλεσε την έντονη δυσφορία τόσο στη ΓΑΔΑ όσο και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Εκτός από τα πλάνα ακούγονται και οι διάλογοι που έχουν οι αστυνομικοί ενώ στη συνέχεια ένας άλλος αστυνομικός κάνει και δηλώσεις μπροστά στην κάμερα με επεξεργασμένη την εικόνα για να μην φαίνεται το πρόσωπό του. Σύμφωνα μάλιστα με τον έναν εμπλεκόμενο αστυνομικό, το γεγονός ότι η επιχείρηση έλαβε χώρα εκτός των ορίων υπηρεσίας του, δεν άρεσε ιδιαίτερα στους συναδέλφους και ανωτέρους του.

Για όλα αυτά η Αστυνομία την Τρίτη εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρονται τα εξής:

«Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ανακοινώνεται ότι, σχετικά με βιντεοληπτικό υλικό που αναπαράγεται στο διαδίκτυο καθώς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο εμφανίζεται η σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση προσέλκυσης ανήλικης για γενετήσιους λόγους, έχει διαταχθεί η διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης».

(Ακολουθεί το βίντεο για το οποίο διατάχθηκε η ΕΔΕ – Προσοχή! Περιεχόμενο που μπορεί να ενοχλήσει τους θεατές)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...