299
Εικόνα από την κάμερα του αστυνομικού όταν αντίκρυσε το κλουβί με το παιδί | YouTube

Το σπίτι του τρόμου στο Λας Βέγκας: 31χρονος έδερνε τα έξι παιδιά του και τα κλείδωνε σε κλουβιά για σκύλους

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2023, 14:36
Εικόνα από την κάμερα του αστυνομικού όταν αντίκρυσε το κλουβί με το παιδί
|YouTube

Το σπίτι του τρόμου στο Λας Βέγκας: 31χρονος έδερνε τα έξι παιδιά του και τα κλείδωνε σε κλουβιά για σκύλους

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2023, 14:36

Οι αστυνομικοί που απάντησαν σε κλήση για ενδοικογενειακή βία τον Ιούνιο και μπήκαν σε ένα σπίτι στο Λας Βέγκας, δεν περίμεναν να αντικρίσουν ένα τόσο σοκαριστικό θέαμα: δύο παιδιά κλειδωμένα μέσα σε κλουβιά για σκύλους και άλλα τέσσερα απ’έξω, όλα πολύ αδύναμα και με εμφανή σημάδια κακοποίησης στο σώμα τους.

Τα παιδιά ήταν όλα κάτω των 11 ετών. Πρόκειται για το χειρότερο περιστατικό κακοποίησης παιδιών που έχει κληθεί να χειριστεί η αστυνομία του Λας Βέγκας.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς τους, τον βιολογικό τους πατέρα 31χρονο ράπερ Τράβις Ντος και την 33χρονη βιολογική μητέρα του ενός, 33χρονη Αμάντα Στάμπερ. Οι δυο τους δήλωσαν αθώοι. Το παιδί που έχουν από κοινού είναι ηλικίας δύο ετών και δεν βρισκόταν στο σπίτι όταν μπήκε η αστυνομία.

Δύο από τα παιδιά, ηλικίας επτά και εννέα ετών ήταν κλειδωμένα στα κλουβιά.

Τα παιδιά μίλησαν στους αστυνομικούς με λεπτομέρειες για όσα φριχτά πέρασαν στα χέρια του Ντος. Είπαν ότι ο πατέρας τους τα έδερνε με ζώνες, καλώδια, ένα τηγάνι, γροθιές και κλωτσιές.

Την ίδια στιγμή, δεν τους έδινε φαγητό και τους έλεγε να βρουν να φάνε στα σκουπίδια ή να μοιραστούν όλα μία μερίδα πατάτες από τα McDonalds.

Ο Τράβις Ντος και η Αμάντα Στάμπερ – Las Vegas Police Department

Ο δικηγόρος της μητέρας είπε ότι η Στάμπερ φοβόταν τον Ντος και είχε κρυφτεί σε άλλο διαμέρισμα από το οποίο κάλεσε την αστυνομία.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι έχει υποστεί και αυτή κακοποίηση από τον σύζυγό της, ο οποίος την εξέδιδε και ότι την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της αν πάει στην αστυνομία.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι γνωρίζουν πως ο Ντος εξέδιδε τη σύζυγό του, αλλά πρόσθεσαν ότι η ίδια γνώριζε για την κακοποίηση των παιδιών.

«Λυπάμαι πολύ που δεν κάλεσα την αστυνομία νωρίτερα», είπε η Στάμπερ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...