236
Ο Γιώργος Φραγγίδης στα κοινοβουλευτικά έδρανα | ΙΝΤΙΜΕnews

Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Φραγγίδης – είχε κάνει το εμβόλιο

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2021, 08:14
Ο Γιώργος Φραγγίδης στα κοινοβουλευτικά έδρανα
|ΙΝΤΙΜΕnews

Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Φραγγίδης – είχε κάνει το εμβόλιο

Protagon Team Protagon Team 23 Απριλίου 2021, 08:14

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, γιατρός Γιώργος Φραγγίδης, παρά το γεγονός ότι είχε εμβολιαστεί -κατά προτεραιότητα ως υγειονομικός- πριν από δυόμιση μήνες.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook, ενώ τόσο στη Χαριλάου Τρικούπη όσο και στη Βουλή ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα ιχνηλάτησης, για όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Ο κ. Φραγγίδης παρουσίασε τα πρώτα συμπτώματα το μεσημέρι της Τρίτης  ενώ βρισκόταν στην Αθήνα. Την επόμενη ημέρα και ενώ είχε επιστρέψει στο Κιλκίς ο πυρετός ανέβηκε.

Δύο self test που έκανε έδειξαν ότι είναι θετικός στον κορονοϊό κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον μοριακό έλεγχο.

Ο ιός είναι πολύ πονηρός και ανθεκτικός και πρέπει να προσέχουμε πολύ, ήταν το μήνυμα του κ. Φραγγίδη σε ανάρτησή του, η οποία έχει αναλυτικά ως εξής:

 «Φίλες και φίλοι,

Μετά από κάποια ήπια συμπτώματα που είχα, έκανα σήμερα μοριακό τεστ για τον κορονοϊό και βγήκε θετικό. Έχω κάνει το εμβόλιο εδώ και 2,5 μήνες και οι πιθανότητες να μεταδώσω τον ιό δεν είναι μεγάλες (σύμφωνα μάλιστα με τους ισραηλινούς ειδικούς, ένας εμβολιασμένος ενδέχεται να νοσήσει ελαφρά αλλά όχι να μεταδώσει τον κορονοϊό).

Ωστόσο, θεωρώ χρέος μου απέναντι στην κοινότητα, εκτός από την απαραίτητη ενημέρωση που ήδη έχω κάνει στον ΕΟΔΥ, να το γνωστοποιήσω και μέσω του Facebook. Φυσικά, θα ακολουθήσω τον απαραίτητο χρόνο καραντίνας.

Ο ιός είναι πολύ πονηρός και ανθεκτικός και πρέπει να προσέχουμε πολύ. Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία και υπομονή. Όλα θα πάνε καλύτερα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...