179
Αποψη του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας» |

Συναγερμός και έκτακτη σύσκεψη στην Πάτρα υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2021, 12:05
Αποψη του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας»
|

Συναγερμός και έκτακτη σύσκεψη στην Πάτρα υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Protagon Team Protagon Team 1 Φεβρουαρίου 2021, 12:05

Στην Πάτρα μετέβη εσπευσμένα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά την ανησυχητική αύξηση που παρουσιάζουν τα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή και τον εντοπισμό 11 μεταλλαγμένων στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» (γιατροί και νοσηλευτές).

Ο υπουργός θα προεδρεύσει σύσκεψης στη μία μετά το μεσημέρι, στην οποία θα συμμετάσχουν ο περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Γιώργος Μιχαλόπουλος, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και οι διοικητές των νοσοκομείων της Πάτρας και εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου:

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας επισκέπτονται εκτάκτως την Πάτρα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μαζί με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, μεταβαίνουν σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, εκτάκτως στην Πάτρα, όπου και θα προεδρεύσουν ευρείας σύσκεψης, στις 13.00, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αντικείμενο της σύσκεψης, στην οποία θα συμμετέχουν υγειονομικοί, αυτοδιοικητικοί και αστυνομικοί Φορείς, θα είναι η άμεση ενίσχυση και εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, λόγω της ανησυχητικά έντονης αύξησης των κρουσμάτων, που καταγράφεται στη Πάτρα, ανεξαρτήτως μεταλλάξεων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...