261
| .

ΝΔ: Fake news τα Χριστούγεννα της Μεγαλοβδομάδας…

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2019, 20:36

ΝΔ: Fake news τα Χριστούγεννα της Μεγαλοβδομάδας…

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2019, 20:36

«Ποτέ δεν είπα ότι θα κόψω το δώρο των Χριστουγέννων» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Αντώνη Σρόιτερ, αν υπάρχει κάποιο ψήγμα αλήθειας στο σχετικό σούσουρο που προκλήθηκε στο Ιντερνετ αλλά και στον Τύπο (πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία»).

«Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκα στο δώρο των Χριστουγέννων» είπε ο κ. Μητσοτάκης, «αλλά στα κοινωνικά μερίσματα και στην πολιτική των επιδομάτων. Βγήκαν τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιες δήθεν δεξιές εφημερίδες που είναι στην υπηρεσία του Μαξίμου να διαστρεβλώσουν όσα είπα».

Το δημοσίευμα χαρακτήρισε «αισχρό» ο κ. Μητσοτάκης, αλλά απαξίωσε να κατονομάσει την εφημερίδα που το φιλοξένησε και το πρόβαλε στην πρώτη σελίδα της. Είχε βεβαίως προηγηθεί ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας περί fake news τα οποία διακινεί ως ειδήσεις η εφημερίδα «Δημοκρατία»:

«Είναι προβοκάτσια»

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ιππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας.

»Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Οση σπέκουλα και αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ. Οσο για τη “Δημοκρατία”, ας γνωρίζουν πλέον οι αναγνώστες της ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την “Αυγή” και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...